Presentation
Jag heter Torbjörn Jansson och är gift med Anette sedan 1981. Vi bor på Frändesta Gård utanför Västerås med hela vår familj dit vi flyttat för att kunna vidareutveckla vårt "hunderi".

Anette ansvarar för den praktiska kennelverksamheten samt hundinackordering på heltid samtidigt som jag håller igång hundarna jaktligt.

Jag arbetar med försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner i mellansverige.Mitt stora intresse är jakt och i synnerhet Älgjakt. Ingen jakt är så bra som med hund. I och med att huvudparten av jakttiden läggs på älg så blir löshundsjakten Nr. 1. Jag har jaktmarker i Västernorrland där septemberjakten är förlagd. Under senare delen av hösten jagar jag mest i Uppland och Västmanland med någon avstickare till Västernorrland.

Stor del av all ledig tid kretsar kring jakt och jaktfrågor. En krydda på tillvaron är avel/uppfödning av rastypiska jakthundar som förhoppningsvis är lite bättre än sina föräldrar. Inte minst alla de kontakter som man skaffar i detta avlånga land när man tillsammans med valpköparna får information och kan följa den framtagna avkomman från vår uppfödning på Åskberget gör livet lätt att leva.

Vi levererar ett jakthundsämne till Er men det är ingen garanti på att valpen i framtiden kommer att bli riktigt bra. Skulle valpen lyckas och bli en mycket bra hund får ni tänka på att det är ni som står för hundens miljö fr.o.m de lämnar tiken/oss. Ger ni hundarna chansen och jagar/tränar mycket så får ni i de flesta fall igen dubbelt upp. I så fall tacka inte oss utan Er själva. Vi ger Er ett bra ämne, ni gör jobbet.

Sidan uppdaterades senast: 2007-10-28
webmaster Kicki Lindfors